Hjælp politiet med at finde ejere til designermøbler

Hjælp politiet med at finde ejere til designermøbler

15. april 2014 - kl. 0:01 - af

politi_250x600_8Nordjyllands Politi har ved en ransagning i Vodskov fundet en del designermøbler, der stammede fra indbrud, formentlig i Aalborg-området.

Flere forurettede har genkendt deres møbler, men det er desværre ikke lykkedes for Nordjyllands Politi at finde ejerne til 3 af disse designermøbler, mere præcist til 3 stole. Den brune svane og 2 æg.  Derfor udsender politiet nu billeder af stolene.

”Vi vil selvsagt gerne finde frem til de rette ejere, så de kan få deres effekter tilbage. Den ene af stolene, svanen, har nogle ridser på foden”, siger efterforskningslederen, politikommissær Carsten Corfitzen.

Politikommissæren oplyser endvidere, at Svanen har et serienummer trykt på foden: 516522606UU, og at begge æggene har siddehynde. På det røde æg er der et klistermærke i bunden med årstallet 2005, men der er desværre ingen serienummer på de 2 æg.

Hvis man genkender nogle af disse stole, så kan man kontakte Nordjyllands Politi på 114. Spørg efter politiassistent Dorte Krogh eller politikommissær Carsten Corfitzen.

Oplys gerne journalnummer 5100-76602-00001-14.

Se alle stolene her

brun svane

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hjælp politiet med at finde ejere til designermøbler' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER