Åbent hus i Sæby Golfklub på ”Golfens Dag”

Åbent hus i Sæby Golfklub på ”Golfens Dag”

15. april 2014 - kl. 0:07 - af

golf saeby_600x250Golf er dyrt. Golf er kedeligt. Alle har en holdning om golf. Sådan er det bare. Golf er en sport, der skal prøves, for at man helt forstår, hvorfor golf er blandt danskernes foretrukne idrætsgrene. Den følelse man får, når man rammer bolden perfekt, er alle lufthullerne og fejlskuddene værd.

Hele dagen taler man golf på arbejde, resten af dagen taler man arbejde på golfbanen”, fortæller Svend Larsen, formand for Sæby Golfklub.

Søndag den 27. april har du mulighed for at få ændret din holdning til golf, når Sæby Golfklub holder åbent hus for alle, der har lyst til at mærke og opleve begejstringen ved en sport, som kan spilles af alle, uanset om man er 6 eller 66 år.

På selve dagen vil der i Sæby Golfklub være mulighed for at få en introduktion til golfspillet af vore instruktører og efterfølgende sammen med en rutineret spiller, spille nogle huller på klubbens smukke golfbane.

Golfens Dag arrangeres af Dansk Golf Union i samarbejde med landets golfklubber. Golf er i dag den største sportsgren for folk over 25 år og dyrkes af over 140.000 danskere i alle aldre.

“Mange tror, at golf er en dyr sport, for ældre mænd i ternet tøj og med årelange ventelister. Disse fordomme afholder desværre mange danskere fra at prøve golf og derved danne sig sit eget og mere sandfærdige billede af golfsporten. Der er i gennem de sidste 10-15 år sket meget inden for golfsporten – både hvad angår prisen på et medlemskab og ventelisterne, ligesom sporten i større grad er blevet for alle. I Dansk Golf Union har vi arbejdet på at gøre golfen lettere tilgængelig, og få den ned i øjenhøjde. Vi håber, at Golfens Dag-kampagnen endnu engang kan være med til at lokke nye golfinteresserede ud i en af de 148 golfklubber, som holder åbent hus den 27. april”, fortæller Jonas Meyer, udviklingschef i Dansk Golf Union.

Du kan læse mere om Golfens Dag på www.golfensdag.dk og se alle klubber, der afholder Golfens Dag.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent hus i Sæby Golfklub på ”Golfens Dag” ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER