JS1: Skjold tabte udekampen mod Løgstør

JS1: Skjold tabte udekampen mod Løgstør

13. april 2014 - kl. 12:13 - af

IF Skjold maal_600x250Mandskabet fra Sæby var på hælene i de første 20 min. af kampen mod Løgstør. Hvilket udløste en scoring til 1-0 allerede efter 6 minutters spil ved et godt gennemspillet angreb, hvor Sæbys forsvar var spillet tyndt.

Et par minutter senere lagde Christoffer et perfekt indlæg til Patrick Hoffmann, der headede mod målet, det blev taget med en fiberredning af Løgstørs målmand. Løgstør styrede spillet på midtbanen, men  efter 25 minutters spil lykkedes det igen Christoffer at få et farligt skud på mål.

Skjold var herefter godt med i spillet og havde igen et par gode chancer for at få reduceret, inden der kom et gult kort til Tobias i det 38. Minut, som gav lidt grus i maskinen og uballance i spillet.

Efter pausen pressede Sæby hårdt på for at få en udligning, med gode bolde i feltet og skud på målstolpen.  Det blev dog Løgstør, der lukkede kampen med 2-0 efter 65 minutters spil.

Også selvom Skjold havde flere gode forsøg både i det 72. og 83. minut, men begge reddet af en velspillende målmand.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'JS1: Skjold tabte udekampen mod Løgstør ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER