Turbo på salg af grunde i det nordlige Sæby

Turbo på salg af grunde i det nordlige Sæby

11. april 2014 - kl. 1:03 - af

SONY DSCI påsken intensiveres salgsarbejdet med de spændende grunde på Strandager, som ligger særdeles attraktivt i Sæbys nordby midt imellem bøgeskoven og børnevenlige sandstrande
Frederikshavn Kommune har byggemodnet første etape af Strandager med 16 parcelhusgrunde, og det er meningen, at der i fremtiden skal byggemodnes 56 grunde i al, som led i kommunens bosætningsstrategi.

Ny salgskontrakt med Nybolig i Sæby
Der er på nuværende tidspunkt solgt to grunde, og kommunen har netop indgået en tre måneders kontrakt med Carsten Jørgensen fra Nybolig i Sæby, som fremadrettet er ansvarlig for salgsarbejdet.

Nybolig har store forventninger til salget af grundene ved Strandager, som er en spændende og lidt anderledes udstykning.

“På Strandager får man en attraktiv placering af sin nye bolig – tæt ved en god badestand, naturen og ikke mindst lige i nærheden af motorvejen til bl.a. Aalborg”, udtaler Carsten Jørgensen, indehaver af Nybolig i Sæby.

Flere potentielle købere har vist interesse, og ihos Nybolig ser man frem til for alvor at komme i gang med salgsarbejdet.
“Et vigtigt parameter er jo altid prisen, og jeg tror ikke, at der er mange steder, hvor man kan købe én så attraktiv grund til 375.000,00 kr. inkl. moms med én så god beliggenhed. Vi, Nybolig Sæby, håber på, at kunne byde velkommen til mange nye villaejere både herfra kommunen, men naturligvis også fra – ja, hele landet. Ud af de 16 grunde er der allerede solgt 2 og yderligere 2 er reservert – så vores forventning er begrundet”, afslutter Carsten Jørgensen.

Kom til “Åbent grundsalg”
Den første grundsalgs-event afholdes ved Strandager påskesøndag, den 20. april fra 14.00-15.30, og alle er velkomne.

Nye ejere glæder sig til at flytte på Strandager
Benjamin og Nanna er et af de par, som har købt parcelhusgrund på Strandager, og de glæder sig rigtig meget til at flytte ind i drømmehuset, som de netop er begyndt forarbejdet til.

Parret er begge opvokset i Sæby, og hver især er de ikke i tvivl om, hvorfor Strandager er et perfekt sted for dem at starte deres familieliv sammen.
“Vi lever begge et meget aktivt liv og sætter utrolig stor pris på omgivelserne omkring Strandager. Jeg hører til en af dem, som hellere vil løbe i skoven til rytmen af mine egne fodslag, i stedet for at fylde ørene med høj musik. Derfor er beliggenheden nær Sæbygård Skov et stort aktiv”, siger Benjamin, der til dagligt arbejder som skibsmontør på Orskov Yards i Frederikshavn.
Både Benjamin og Nanna ser et stort potentiale i at bygge hus i Sæby, især på grund af den attraktive beliggenhed i en by, som er omgivet af trygge rammer og placeret midt imellem skov og strand.

“Sæby er en god og tryg by at vokse op i, og det spiller helt sikkert også en rolle for os, at det er sikkert for børn at cykle til skole og til kammerater. Man har det hele lige i nærheden. Familie, strand og skov. I Aalborg kører man til fjorden for at mærke vandet – eller kører i skoven for at gå en tur. Her er det hele i gåafstand inden for få minutter”, afslutter Nanna.

SONY DSC

5 kommentarer til “Turbo på salg af grunde i det nordlige Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

5 kommentarer til “Turbo på salg af grunde i det nordlige Sæby”

 • Søren Christensen

  Det kan måske fremme salget hvis man kalder området “Sulbæk Syd” i stedet for “Sæby nordby”. Det vil være en mere korrekt betegnelse, da de nordligste grunde på Strandager ligger under 1 km. fra Sulbæk, mens der er over 3 km. til den nærmeste butik i Sæby.

 • Susanne Jørgensen

  Jeg tror nu nok, at Nybolig gør klogt i at sælge som Sæby Nord end Sulbæk Syd. I mine ører lyder det mere attraktivt! Også fra udefrakommende tilflyttere, som formentligt ikke aner hvad og hvor Sulbæk er.
  Men der er vi jo heldigvis så forskellige.

 • Birger isaksen

  Sært forslag. Må jo gå ud fra at de der køber grund på stedet vil bo i sæby. Vil de ikke det, bliver det nok et chok for dem at vågne op en morgen og opdage at de bor i Sæby og ikke Sulbæk Syd. Med hensyn til der er tre km til forretninger i Sæby. Hvor langt er der til forretningerne i Sulbæk.

 • Søren Christensen

  Et faktum er jo, at byggegrundene ikke ligger i Sæby. Men det vælger man selvfølgelig at se bort fra, når man betaler så meget for en byggegrund ude midt i ingenting 🙂

 • Fakta er vel at byzoneskiltet mødes på Boelsmindevej, når man drejer ind fra Frederikshavnsvej, og så er man vel sådan set i Sæby, og først ude af byen når der passeres et nyt byzoneskilt der ophæver byzone. Og et sådanne skilt forefindes så vidt jeg ved ikke på Strandager. Altså må kommende beboere der vælger at købe grund på Strandager, bo i Sæby

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Turbo på salg af grunde i det nordlige Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER