Flot premiere på kulturuge<br>…

Flot premiere på kulturuge

11. april 2014 - kl. 15:21 - af

IMG_6072_600x250Mere end 100 forældre og søskende mødte op på Stensnæsskolens SFO, da der torsdag 10. april var premiere på teaterstykker.

I ugerne 12 – 15 havde børnehaveklassen samt 1. – 2. og 3. klasse øvet på 4 forskellige teaterstykker, der blev fordelt mellem klasserne. Der blev straks øvet, sunget og danset flittigt fra starten, for det hele skulle være parat til premieren. Replikkerne skulle sidde der, men det var ikke det eneste, for det havde hele vejen igennem været vigtigt at inddrage børnene, så de havde været i hjemmets gemmer, for at finde det helt rigtige til rollerne, og eventuelt noget der kunne passe til en kammerats rolle. Når prøverne var slut, blev resten af dagen brugt til fremstilling af kulisser, og dag for dag kom der flere ting, sager og kulisser op i SFO-salen.

2. og 3. klasse skulle selv klare fortællerrollerne, mens 1. klasse og børnehaveklassen havde hjælp af en voksenlæser, men alligevel klarede de mange af replikkerne til ug. Især stykket med

”Hvad fatte gør, er altid det rigtige”, høstede børnene stort bifald for.

Gamle danske sange og sanglege var også en del af kulturugerne, som blev puttet ind i stykkerne. Udover prøverne har børnene også øvet med hinanden flere forskellige steder som julesang på toilettet, sanglege på legepladsen, hvor klasserne øvede hinandens sange og danse.

Børnene gik op i det med liv og sjæl, og det var helt tydeligt, der havde været øvet ihærdigt længe, for alle var stærkt koncentrerede, og vidste hele tiden hvad der skulle ske.

Flere forældre roste dette projekt og bifaldt da også børnenes præstationer med masser af klapsalver.

IMG_6070 IMG_6073 IMG_6075 IMG_6077 IMG_6078 IMG_6080 IMG_6084 IMG_6086 IMG_6088 IMG_6091

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flot premiere på kulturuge
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER