Pengestærke konfirmander<br>…

Pengestærke konfirmander

10. april 2014 - kl. 15:09 - af

NB _Michael Jakobsen_600x250Hvis hver konfirmand i gennemsnit får 17.000 kr. i gaver – og det siger statistikken, så vil der alene i Frederikshavn Kommune med ca. 700 konfirmander passere 11,9 mio. kr. over gavebordene på forårets konfirmationsdage.

Det er mange penge, og det gør konfirmanderne til en interessant målgruppe for butikker og forlystelser – og for pengeinstitutter.

”Også for os i Nordjyske Bank”, siger bankdirektør Mikael Jakobsen og fortsætter: ”Ikke så meget på grund af beløbets størrelse, mere fordi vi gerne vil have konfirmanderne som fremtidige kunder i banken. Derfor har vi også et særlig godt tilbud til konfirmander, nemlig en opsparingskonto, hvor de får 10 pct. i rente resten af året. Ikke nok med det, vi vil også give en ekstra høj rente efter nytår. Den er ikke fastsat endnu, men vi vil tilbyde en rente, der er en del højere end en traditionel ungdomskonto”.

For den enkelte konfirmand vil gavebeløbet formentlig være den største sum penge, han eller hun nogen sinde har haft til rådighed. Og selv om der skal bruges nogle penge på blå mandag, vil det være aktuelt at sætte penge i banken.

Ud over høj rente på opsparingen tilbyder Nordjyske Bank konfirmanderne en række bank-ydelser, fx Mastercard Young, netbank, mobilbank, sms-service og forskellige konkurrencer. Banken er imidlertid meget bevidst om konfirmandernes unge alder og at de færreste af dem har erfaring med økonomi.

”Vi lægger derfor altid op til, at konfirmanden får to konti. En opsparingskonto med høj rente og en konto til lommepenge eventuelt med hævekort eller Mastercard Young, hvor der ikke kan hæves mere, end der står på kontoen. Lommepenge-kontoen vil siden kunne fungere som lønkonto ved eventuelt fritidsjob. Og vi står altid til rådighed, og kan hjælpe de unge mennesker med de spørgsmål, der måtte opstå”, forklarer Mikael Jakobsen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pengestærke konfirmander
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger