Nominerede til kommunale priser…

Nominerede til kommunale priser…

10. april 2014 - kl. 8:53 - af

FHK_Logo_cmykSundhedsudvalget havde som åben sag på dagsordenen forleden at drøfte indstillinger og uddeling af 2 kommunale priser: Frivillighedsprisen og Sundhedsprisen.

Sundhedsprisen på 10.000 kr. tildeles en person, en forening eller en organisation, der bl.a. har haft et særligt engagement og en virkelyst samt bidraget til at styrke trivsel og livskvalitet og tillige fremhævet værdierne ved socialt arbejde.

Af udvalgets mødereferat fremgår, at man har indstillet Anders Frandsen, Ingeborg Christensen samt Hyggeholdet på Dybvad Plejehjem.

Sundhedsprisen, som ligeledes er på 10.000 kr., gives som påskønnelse af en person, en forening, en organisation eller en institution, der har gjort en særlig indsats for at fremme sundheden inden for kommunen. Følgende er nomineret: Frederikshavn Ishockeyklub, Dykænderne (Skagen Handicapsvømning) samt Erik Holm Sørensen (Projekt ”Frisk i naturen”).

Overrækkelsen finder sted den 27. maj og foretages af udvalgets formand, Anders Broholm (V).

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nominerede til kommunale priser...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER