Idéaften på Sæbygård fostrede mange nye ideer til fremtiden

Idéaften på Sæbygård fostrede mange nye ideer til fremtiden

9. april 2014 - kl. 11:26 - af

Saebygaard_Erik Soerensen 600x250Der var lagt op til brainstorm i den helt store stil og med højt til loftet, fredninger og andre begrænsninger til trods, da formanden for Sæbygård Fonden, Erik Sørensen, tirsdag aften bød velkommen til en aften, der skulle vise sig at fostre 350 ideer til fremtidens Sæbygård.

Erik Sørensen kom indledningsvis ind på vigtigheden af de frivilliges arbejde, men også vigtigheden af at både Sæby som by og Sæbygård smelter mere sammen i fremtiden. “Vi har brug for hinanden” sagde han i sin tale. Sidst kom han omkring det emne som aftenen groft sagt skulle handle om. ”Hvordan får vi flere kunder og dermed flere penge i kassen på Sæbygård, det er nødvendigt i relationer til de udgifter, der er med at drive et hus af den størrelse”, fortalte han.

Og til den opgave var byens borgere, foreninger og erhvervsliv inviteret til at medvirke. Knap 100 mennesker var mødt frem og sammen med nogle af kommunens udviklingsfolk, lykkedes det henover aftenen af komme med ideer til bestyrelsen og fonden, som nu kan arbejde videre med de mange ideer, der gerne skulle munde ud i øget aktivitet på det gamle slot.

Blandt ideerne var emner som, MTB Camp, biludstillinger, opera koncerter, slotsrock og mere foreningsaktivitet på stedet i form af mødeaftener og anden form for kursusvirksomhed. Alt dette illustreret af to tegnere, fra kommunen, der aftenen igennem søgte inspiration hos deltagerne, der alle var udstyret med blok og pen, så ideerne ikke gik i glemmebogen.

Til sidst, som det sig hører til, var der fernisering af nogle af de mange ideer, der nu var blevet til tegninger og ophængt i riddersalen. Her kunne folk så summe lidt over aftenens udbytte, inden Erik Sørensen takkede de mange fremmødte for deres indsats, der nu skal kigges nærmere på af Fodens og Vennernes bestyrelse.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Idéaften på Sæbygård fostrede mange nye ideer til fremtiden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER