Sikker skolevej til Sæbygaardskolen…

Sikker skolevej til Sæbygaardskolen…

8. april 2014 - kl. 13:51 - af

600x250 Politi0Børne- og Ungdomsudvalget i Frederikshavn Kommune har på dets seneste møde vedtaget en tidsplan for sikring af skolevejen til bl.a. Sæbygaardskolen.

Allerede tilbage i begyndelsen af februar drøftede udvalget skolevejene. Her besluttede man sig for en tidsplan for påtænkte analyser om skolevejene – herunder et konkret tidspunkt for afslutning af analysearbejdet.

Fra Teknisk Udvalg foreligger en tidsplan, som skal sikre vejene til de 4 skoler: Sæbygaardskolen, Skagen Skole, Nordstjerneskolen samt Bangsbostrand Skole. For Sæbygaardskolen er sat en frist til godkendelse i august. Forslaget ventes også at skulle til behandling i Trafiksikkerhedsudvalget.

På udvalgets dagsorden pointeres det, at udarbejdelse af trafikpolitikker er tidskrævende, og for at opnå det bedste resultat kræver dette et tæt samarbejde mellem skole og kommune.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sikker skolevej til Sæbygaardskolen...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER