Så er der plads til nye beboere i Nellemanns Have

Så er der plads til nye beboere i Nellemanns Have

8. april 2014 - kl. 9:52 - af

SONY DSC6B på Sæbygårdskolen fik i efteråret 2013 en ny og anderledes opgave i sløjd. De skulle selv designe og bygge insekthoteller til Nellemanns Have. Nellemanns Haves Venner ville betale alle materialerne. Eleverne gik til opgaven med krum hals. Ambitionerne var temmelig høje i starten, men hotellerne blev noget mindre efterhånden, som eleverne kom længere hen i processen.

Eleverne har gået til opgaven med stor interesse og kreativitet. Mandag kulminerede det hele så med opsætning af hotellerne i Nellemanns Have.

Mange frivillige var mødt op i haven for at hjælpe eleverne med opsætningen. Der var gang i både pælebor og skruemaskiner.

Da alle hoteller var sat op, var der rejsegilde med pølser og sodavand i havens madpakkehus.

Birthe Andersen, formand for Nellemanns Haves Venner, takkede elever og lærere for det store arbejde, de havde lavet. ”Vi håber, I inviterer jeres familier op i haven, så de også kan se de flotte huse, I har lavet”. En af eleverne kunne vise kammeraterne, at han havde sit eget træ i haven. ”Det kan I alle få. Det koster 200 kr., så får I jeres eget navn på skiltet”.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SONY DSCSONY DSC SONY DSC

En kommentar til “Så er der plads til nye beboere i Nellemanns Have” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Så er der plads til nye beboere i Nellemanns Have”

  • Hvor er det bare et flot arbejde i allesammen har lavet 🙂
    Hilsen fra en stolt mor 🙂

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er der plads til nye beboere i Nellemanns Have' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER