Kommende elever besøgte Stidsholt Idrætsefterskole

Kommende elever besøgte Stidsholt Idrætsefterskole

8. april 2014 - kl. 0:41 - af

Roenbjerg_600x250Fredag d. 4. og lørdag d. 5. april besøgte Stidsholts kommendeelevårgang 2014/2015 skolen. 105 elever er på nuværende tidspunkt tilmeldt skolen til næste år, men yderligere 10 elever har vist interesse for et efterskoleophold på Stidsholt, og “vi forventer at få endnu flere henvendelser”, siger forstander Steen Jensen.

Pladserne på Stidsholt svømmelinje er for længst udsolgte, men på de øvrige linjer: Badminton, Fitness, Fodbold og Håndbold er der endnu plads. Stidsholt forventer at begynde næste skoleår med 129 elever.

Fredag d. 4. april var der intro-aften for de kommende elever og deres forældre. Ud over en velkomsttale om tilbud og gensidige forventninger, prøvede og bestilte eleverne idrætstøj, så det kan være klart til skolestart, de trænede for første gang sammen på deres kommende linjeidrætshold, blev fotograferet og fik aftensmad. Efter at forældrene var taget hjem, blev de kommende elever på skolen, hvor de for første gang overnattede, trænede endnu mere og lavede forskellige aktiviteter med det formål blive rystet sammen og lære hinanden at kende.

Det var en flok trætte kommende elever forældrene lørdag kl. 16 hentede på Stidsholt. Nu glæder alle sig til gensynet søndag d. 10. august kl. 14.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommende elever besøgte Stidsholt Idrætsefterskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger