Medrivende foredrag med Anja Lovén i Understed

Medrivende foredrag med Anja Lovén i Understed

7. april 2014 - kl. 11:12 - af

IMG_0534_600x250Ordet ildsjæl blev helt klart sat på plads til det spændende og medrivende foredrag som Anja Lovén holdt i Understed Forsamlingshus mandag d. 31. marts 2014.

Hun fortalte om sit spændende og ofte meget farlige arbejde i Nigeria, som hun bruger størstedelen af sin tid på. Resten af tiden bruger hun på indsamling af penge til DinNødhjælp, som er den nødhjælpsorganisation hun har startet, og som har fokus på de uskyldige børn, som er blevet udstødt af det lokale samfund pga. anklager om hekseri.

Anja viste mange billeder og små kortfilm, som satte hendes fortællinger i perspektiv. Mange af billederne og filmene rørte langt ind i hjertet og flere sad snøftende indimellem. Billederne viste også nogle af de grusomheder, som Anja Lovén oplever i sin hverdag, med at redde heksebørnene fra den visse død.

Aftenen i Understed Forsamlingshus forløb næsten efter planen, Anja havde så meget at fortælle, så tidsplanen røg lidt, men det ivrigt spørgende publikum var også med til at holde fortællingerne i gang.

Ud over at Anja skulle fortælle om sit arbejde i Nigeria, havde arrangementet også et andet formål, nemlig at samle penge ind til Anjas videre arbejde. Ved hjælp af sponseringer fra lokale butikker og virksomheder, private, indsamling under aftenens foredrag, salg af billetter, bar salg og billeder som blev solgt på auktion, blev der i alt indsamlet 23.109 kr. som går ubeskåret til DinNødhjælp. Det var der for med fornøjelse at gruppen ”Kultur i Understed” kunne viderebringe disse penge, og de siger tak for super god opbakning.

Der er lavet aftale med Anja om, at hun kommer til Understed igen til efteråret og fortæller om etableringen af børnehjemmet og hvad donationen fra aftenen i Understed er brugt til. Så vær klar, når datoen bliver meldt ud.

Anja kunne også fortælle, at der kommer en dokumentarfilm på DR2 d. 15. april kl. 20.30, som følger hendes arbejde i Nigeria sammen med børnene. Den kommer til at hedde ”Helvedes Helte”.

Til sidst i foredraget kunne Anja løfte sløret for hendes nyeste projekt, som hun er i gang med. Etableringen af et børnehjem, som kommer til at hedde: ”African Chrildren´s Aid Education And Development Foundation”. At opbygge og drive sådan et børnehjem kræver en stabil indkomst, så børnene er sikret 3 måltider mad om dagen, og den rette medicin de har behov for. DinNødhjælp søger sponsorer, som kan være med til at give denne stabile indkomst. Jo flere sponsorer jo flere børn kan der bo på børnehjemmet. Er du eller din virksomhed klar til dette, eller kender du en person eller virksomhed, som vil være sponsor, så kontakt Anja Lovén via DinNødhjælp på www.dinnoedhjaelp.dk

Anjas arbejde kan følges på facebook via ”DinNødhjælp – deres overlevelse”.

Gruppen ”Kultur i Understed” arbejder på nye projekter, som skal bringe kulturen til Understed. Det bliver spændende at høre, hvad næste arrangement byder på.

IMG_0479_600x400 IMG_0553_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Medrivende foredrag med Anja Lovén i Understed' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER