Kræftens Bekæmpelse indsamlede 123.000 kr. i Sæby

Kræftens Bekæmpelse indsamlede 123.000 kr. i Sæby

7. april 2014 - kl. 0:03 - af

kraeftens_bekaempelse_vis_flaget_600x250Kræftens Bekæmpelse i Sæby takker for alle de bidrag, som blev givet ved landsindsamlingen søndag den 6. april.

123.000 kr. blev resultatet, indsamlet af 140 indsamlere, som viste flaget i hele den gamle Sæby kommune. Der blev taget meget positivt imod alle indsamlere, og vejret var egentlig til at have med at gøre, så positive oplevelser og en enorm opbakning til kræftsagen denne søndag.

Kampagneleder i Sæby lokaludvalg Ditte Knudsen glæder sig over en enorm velvilje til at melde sig som indsamler, og i år var der især mange unge, der havde meldt sig.

”Dejligt at se at de unge tager kræftsagen alvorlig og melder sig til at gøre en aktiv figur, her er facebook et godt medie, hvor man kan fange de unges opmærksomhed”, siger Ditte Knudsen.

Kræftens Bekæmpelse i Sæby videresender en varm håndsrækning til styrkelse af kampen imod kræft, som både indsamlere og bidragsydere gav denne søndag.

På landsplan blev resultatet det bedste nogensinde, 34.6 millioner kr. indsamlet af 28.000 indsamlere. I alt blev der, denne dag, gået 2 gange rundt om jorden, en jætteindsats må man erkende.

Kræftens Bekæmpelse arbejder for at flere undgår kræft, at flere overlever kræft og at liv efter kræft bliver bedre, så med dette resultat bliver det muligt, at gøre en forskel. Forskningen i Kræftens Bekæmpelse redder liv, og f.eks. kan man nu sige, at brystkræft ikke længere er en dødsdom, men en sygdom de fleste overlever og lever med, så vores viden om kræft er kommet væsentlig længere.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kræftens Bekæmpelse indsamlede 123.000 kr. i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger