Drømmestart sendte Skjolds Jyllandsserie på sejrskurs

Drømmestart sendte Skjolds Jyllandsserie på sejrskurs

7. april 2014 - kl. 0:12 - af

SONY DSCDer var lagt op til et spændende opgør i Jyllandsserie 1 lørdag til sæsonpræmieren på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Skjold tog i mod Vorup FB, og træner for Skjold Karsten Thomsen havde inden kampen udtalt, at Vorup kunne blive en modstander, Skjold ville få problemer med.

Det til trods og et ikke alt for indbydende fodboldvejr – ja så lykkedes det mandskabet fra Skjold at få en fantom start, og allerede efter 7-8 minutter lå bolden i nettet bag Vorups målmand, efter et frispark dømt mod Vorup, og sparket i mål af Daniel Overlade.

Herefter gik det stærkt, og bare 5 minutter senere kunne hjemmeholdet igen strække armene i vejret efter en solotur af Patrick Hoffmann, nu stod der så 2-0 til hjemmeholdet.

Nu kunne man jo så få den tanke, at alt gik Skjolds vej, men det gjorde det nu langt fra, for i løbet af kampen lykkedes det for dem, målene til trods, at indkassere ikke mindre end 3 gule kort, hvilket nok må betegnes som værende i overkanten. Om det så var årsagen til at Skjold holdt målet rent, ja det skal være usagt, men udeholdet Vorup FB pressede voldsomt på i de sidste 10 minutter af første halvleg, og man ventede kun på, at det skulle lykkedes dem at score, men så galt gik det ikke, og hjemmeholdet kunne gå til pause med en 2-0 føring.

I anden halvleg bølgede kampen frem og tilbage, men der var ikke de store tegn på fortsat pres fra udeholdet, og midt I det hele, efter 69 minutters spil, ja så lykkedes det Patrick Nødgaard at lukke kampen med endnu en Skjold scoring til slutresultatet 3-0.

Skjold skal på lørdag spille den anden kamp om oprykning, denne gang på udebane mod Løgstør.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Drømmestart sendte Skjolds Jyllandsserie på sejrskurs' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER