Hørby Bazar – i takt med tiden<br>…

Hørby Bazar – i takt med tiden

6. april 2014 - kl. 0:56 - af

HoerbyBazarHar du skabene fulde af tøj, legetøj, pynteting eller tasker, som du aldrig bruger? Eller vil du gerne have frisket forårsgarderoben op til billige penge? Uanset om du gerne vil sælge ud fra gemmerne, bytte eller købe, så har du chancen for at gøre en god handel søndag den 13. april, når der afholdes Hørby Bazar på Hørby Efterskole fra kl. 11-15.

I år har Hørby Efterskole sagt ja til at danne rammerne om arrangementet, som tiltrækker folk fra både det lokale opland og fra andre dele af landet.

”Vi har allerede nu omkring 30 tilmeldte, og mange af disse er lokale, men også folk fra Frederikshavn, Hjørring og så langt væk som Bagsværd har booket en stand”, siger Helle Brinkmann Larsen, der er en af de tre initiativtagere til årets Hørby Bazar og som til daglig arbejder på Hørby Efterskole.

Deltagerne spænder vidt aldersmæssigt – lige fra de helt unge til de lidt mere modne. Alle har de det til fælles, at de gerne vil gøre en god handel. Hørby Bazar er helt i tråd med tidens trend, der indebærer en stigende bevidsthed omkring bæredygtigt forbrug og genbrugsfund.

”Jeg tror, at mange i virkeligheden godt kan lide tanken om, at de gode ting, de har liggende i gemmerne, kan blive brugt af andre, i stedet for bare at blive smidt ud”, siger Helle Brinkmann Larsen. – ”Og hvis man så samtidig kan tjene lidt på det, er det jo bare helt fint”, tilføjer hun.

Helle fortæller, at der stadig er ledige pladser og opfordrer folk til at tilmelde sig via Facebooksiden “Hørby Bazar”, hvis de gerne vil deltage. Med til standen følger borde og stole, og man er velkommen til selv at medbringe f.eks. tøjstativer. En stand koster 40 kr.

Det er ganske gratis at besøge bazaren, hvis man ikke selv vil have en stand, og der sælges kaffe og kage.

Overskuddet går til Hørby Musikfestival.

Yderligere information: Hanne Jakobsen, tlf.  2673 5502 eller Helle Brinkmann Larsen, tlf. 4240 6072.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hørby Bazar - i takt med tiden
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER