Ny bestyrelse valgt i Musikkorps Sæby

Ny bestyrelse valgt i Musikkorps Sæby

5. april 2014 - kl. 17:28 - af

Musikkorps bestyrelseEfter 37 år i bestyrelsen og de 25 som formand, takkede Jørgen Hyttel af på Musikkorps Sæbys årlige generalforsamling torsdag den 6. marts. Under klapsalver af de 41 fremmødte blev Jørgen takket for det store arbejde, han har lagt i Korpset. En plads der bliver nærmest umulig at udfylde. Mogens Aarup sagde i den forbindelse, at mange af de opgaver Jørgen havde udført som formand, fremover vil blive fordelt imellem de nye i bestyrelse og de øvrige medlemmer.

Efterfølgende har den nye bestyrelse konstitueret sig således.

Ny Orkesterleder: Mogens Aarup.

Ny Næstformand: Henrik Kostending.

Kasserer: Helle Klarup.

Sekretær: Kim Poulsen.

Bestyrelses medlem: Ib Sletten Hille.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny bestyrelse valgt i Musikkorps Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER