Sæby Bibliotek sælger ud<br>…

Sæby Bibliotek sælger ud

4. april 2014 - kl. 9:27 - af

Bibliotek_600x250Biblioteket holder et hurtigt forårsudsalg med ægte kræmmerstemning og aldeles tiltalende priser.

Foråret er over os alle også på Sæby Bibliotek, hvor de er i fuld gang med at gennemgå hylderne, så beholdningen af materialer kan fremstå aktuel og veltrimmet. Det betyder også, at der er blevet en del bøger, blade m.m. i overskud, som straks sættes til salg.

– Vi holder et hurtigt forårsudsalg fra fredag den 4. april, oplyser biblioteket. Udbuddet af materialer er stort, fortsætter biblioteket, en rigtig blandet landhandel. Det hele er stillet frem inde i biblioteket, og det køberne kan være sikre på er, at der vil være bøger til både voksne og børn samt forskellige blade. Ellers kan vi kun opfordre til, at man kigger forbi og går på opdagelse – præcis som på et loppe- eller kræmmermarked.

Forårsudsalget fortsætter hele uge 15 frem til og med den 15. april, også i den selvbetjente åbningstid. – Priserne er særdeles forbrugervenlige, forsikre biblioteket.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Bibliotek sælger ud
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER