Indsejling graves fri inden sæsonstart…

Indsejling graves fri inden sæsonstart…

4. april 2014 - kl. 10:39 - af

IMG_3474_600x250Indsejlingen til Sæby Havn graves i denne tid dybere. Det gode skib ”Sirius Høj” har travlt med at fjerne sand fra havbunden, sejle det et godt stykke ud i Kattegat, hvor det atter dumpes uden at være til gene for skibstrafikken.

På havnen er vejen ud ad søndre mole gjort klar til sæsonen med helt ny cementbelægning, efter at store dele af belægningen blev eftertrykkeligt ødelagt, da stormen Bodil hærgede for nogle måneder siden.

Tekst af Per Rye

IMG_4392_400x600 IMG_3474_400x600

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indsejling graves fri inden sæsonstart...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER