Frække Jensen og Lille Stille Frede…

Frække Jensen og Lille Stille Frede…

4. april 2014 - kl. 0:31 - af

fraekke jensen og lille stiSæby Bibliotek inviterer til teater i ”Manegen – Sæby Kulturhus” lørdag den 26. april kl. 10.30, hvor Det Lille Verdens Teater opfører forestillingen ”Frække Jensen og Lille Stille Frede” for børn fra 3 – 8 år.

I et musikalsk univers, på en genbrugsplads, møder vi manden hr. F, der elsker at skabe ting ud af ”ingen ting”, og to damer, der elsker at samle ting og sager, som andre har smidt ud. I mødet mellem disse tre mennesker opstår historien om Frække Jensen, der kasserer med let hånd, og Lille Stille Frede, der ser muligheder i alt det, Jensen kasserer.

Det Lille Verdens Teater blev stiftet i 1996, og er et turnerende børneteater med forestillinger, som spænder for børn i alderen fra  ½ – 10 år. Teateret skaber hver forestilling, så den passer til den udvalgte aldersgruppe. Læs mere om Det Lille Verdens Teater her: http://www.detlilleverdensteater.dk/.

Vi starter billetsalg til forestillingen den 11. april, og du kan købe eller bestille på Sæby Bibliotek, telefon 98 45 93 00. Pris: kr. 10,- pr. stk.

Hvis du har lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte Henriette Olesen på telefon 98 45 91 48 eller e-mail hnoe@frederikshavn.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frække Jensen og Lille Stille Frede...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER