Stor færdselskontrol nord for Sæby

Stor færdselskontrol nord for Sæby

3. april 2014 - kl. 12:47 - af

Alkotest_600x250Nordjyllands Politi gennemfører torsdag en storstilet færdselsrazzia i hele regionen.

Razziaen er særligt centreret omkring motorvejsnettet og er bl.a. observeret ved Vangen i Sæby. Flere steder vinkes både personbiler og lastbiler ind.

Alle lokalstationer i Nordjylland er involveret i kontrollen, hvor politiet vil være massivt til stede, på udkig efter flere forskellige overtrædelser af færdselsloven.

”Vi tjekker selvfølgelig først og fremmest, om bilisterne har indtaget spiritus, men kontrollerer også, om alt på køretøjet er, som det skal være”, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi Mogens Hougesen til TV2/Nord.

Tidligere på året fangede politiet en række trafiksyndere under en razzia i Aalborg Øst, og der vil formentlig også blive uddelt en række bøder i dag, hvor politiet vil være massivt til stede på de nordjyske veje.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor færdselskontrol nord for Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER