Modemarked i Sæby Fritidscenter på lørdag

Modemarked i Sæby Fritidscenter på lørdag

3. april 2014 - kl. 0:01 - af

Saeby HK_600x250Foråret står for døren, og der skal ryddes op i skabe og skuffer, så derfor afholder Sæby Fritidscenter et rigtigt kræmmermarked under emnet ”modetøj”, hvilket vil sige, salg af genbrugstøj til herrer og damer, tilbehør som tasker, smykker, kosmetik m.v., lige som der vil være salg af mode til hjemmet i form af mindre møbler, brugskunst og pynt.

Derudover vil der være børnetøj og legetøj.

Modemarkedet blev tidligere holdt i august måned, men er i år flyttet til den 5. april fra kl. 12-16, men stadig i Sæby Fritidscenter, Sæbygaardsvej 32.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Modemarked i Sæby Fritidscenter på lørdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER