Troels Kløvedal fyldte Manegen til sidste plads

Troels Kløvedal fyldte Manegen til sidste plads

1. april 2014 - kl. 10:23 - af

Trols_600x250Eventyreren, forfatteren og foredragsholderen Troels Kløvedal fyldte Manegen-Sæby Kulturhus til sidste plads, da han tryllebandt over 300 tilhørere i foredraget om sit togt med tomastere Nordkaperen op ad Yangtze-floden. Arrangøren, Aktive Kvinder Sæby, kunne sammen med tilhørerne glæde sig over en fantastisk aften.

Han lagde ikke skjul på, at turen op ad Yangtze-floden, hvor Nordkaperen sejlede 3000 km dybt ind i Kina, var en drømmerejse, der fulgte efter hans tredje jordomsejling. Han var den eneste i verden, der i den kinesiske folkerepubliks historie, havde fået tilladelse til at sejle så langt op ad Yangtze-floden.

I forbindelse med det spændende foredrag, hvor han også kom ind på Kinas blodige og voldsomme borgerkrigshistorie, viste Troels Kløvedal flotte billeder.

I første omgang talte Troels Kløvedal i halvanden time, inden han var klar til at besvare spørgsmål. Og spørgelysten var usædvanlig stor. Kløvedal mindede i spørgsmålsbesvarelsen om, at vi danskere skal være glade og tilfredse med vores lille land. Det har alt det, han har oplevet ude i verden, lært ham.
Efter foredraget var der stående applaus fra de begejstrede tilhørere.

Aftenen sluttede med kaffe og kage som Aktive kvinder var vært ved.

Aktive Kvinders næste arrangement er mandag den 14. april, hvor man besøger Lene Bjerre, Nibe.
Denne tur er allerede fuldtegnet.

22-Trols

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Troels Kløvedal fyldte Manegen til sidste plads' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER