Spejdernes avisindsamling flytter…

Spejdernes avisindsamling flytter…

1. april 2014 - kl. 10:12 - af

avisindsamling_600x250Spejderne fra Sæbygaard Gruppen har igennem mange år brugt den lille p-plads på Munkevang ved deres 6 årlige indsamlinger.  Det er her, de samler alle de aviser, som de henter rundt om i byen.

Nu skal kommunen i gang med et omfattende gravearbejde i området omkring Munkevang og har i den forbindelse brug for pladsen. Spejderne er derfor nødt til at flytte deres aktiviteter, og har fået lov til at benytte en del af parkeringspladsen bag det gamle rådhus oppe ved svømmehallen.

Som det ser ud lige nu, kommer det til at berøre indsamlingerne den 5. april, 31. maj, 23. august og 4. oktober. De beder derfor, de mange sæbynitter, der normalt kommer ned på Munkevang med deres gamle aviser på indsamlingsdagen, om at komme op til det gamle rådhus eller benytte en af de faste containere i stedet. Den container der står fast på Munkevang, kan man ikke komme ind til. De henviser i stedet til containerne ved Børnehaven Brolæggervej eller den ved SuperBrugsen som de 2 nærmeste.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spejdernes avisindsamling flytter...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER