Ny omgang af ”Sæby På Vægten” skudt i gang

Ny omgang af ”Sæby På Vægten” skudt i gang

1. april 2014 - kl. 6:29 - af

SONY DSCFørst på året blev der, som bekendt, kæmpet indædt for at tabe sig, da Spar Nord arrangerede ”Sæby på Vægten”. Omkring 400 lokale deltog i konkurrencen, som over 8 uger gav et samlet vægttab på mere end 2,3 tons. Bagsiden af medaljen har været, at mange butikker oplevede en voldsom tilbagegang i omsætningen på den konto.

LOOP Sæby, Hørby Bageri og Kalhøj er derfor gået i samarbejde om, at give de klemte forretninger en håndsrækning i form af en ny omgang ”Sæby På Vægten”.

”Vi forventer os meget af dette samarbejde”, fortæller Lisa Farum, der bakkes op af de lokale butikker og Handelsstandsforeningen, hvor Hans Jørgen Kalhøj glæder sig over, at der nu kommer til at ske en masse for både kunder og bestemt også de lokale butikker. Hans Jørgen Kalhøj, som nyligt har været ved en nummerolog for at få ændret Ole til Jørgen fortæller: “Det er rigtig godt for byens tøjbutikker, når vægten konstant falder og stiger, det giver omsætning, som er med til at holde gang i Sæbys forretningsliv”.

Helle Madsen, fra Hørby Bageri, fortæller at konkurrencen kostede dem 15-20 % i omsætning på brød og kager, over de 8 uger konkurrencen varede.  Derfor har Hørby Bageri nu taget konsekvensen af denne nedgang og har lavet romkuglerne større, i håb om at vænne kunderne til at spise noget mere.

Lisa Farum Kristiansen fortæller: ” Vi synes, det har været nogle hårde måneder at komme igennem. I LOOP Sæby har kunderne, der deltog i “Sæby på Vægten”, været noget svære at komme i dialog med. Kort sagt, humøret har ikke været, som det plejer. Derfor opsætter vi nu slik og sodavand ved alle maskiner, så humøret igen kan blive højt, når der trænes i LOOP Sæby. LOOP Cirkeltræningskonceptet kører normalt efter HIIT princippet (Høj Intensiv Interval Træning), men de kommende 8 uger vil der være mulighed for at træne efter HEAT princippet (High-Eat), hvilket kort sagt betyder, at man spiser ved hver station, i stedet for at træne. Vi har allerede nu fået flere positive tilkendegivelser for denne træningsform”.

Konkurrencen går i alt sin enkelthed ud på, hvem kan tage mest på i løbet af 8 uger. Og for at ingen skal kunne “snyde” med at tabe sig inden konkurrencestart, skal tilmelding foregå i dag, hvilket kan ske ved at ringe til LOOP Sæby på tlf.nr. 41 74 62 10 eller møde op i centeret på Sophus Falcksvej 1 i Sæby. “Vi mener at tidspunktet for konkurrencen er perfekt, da påsken ligger lige om hjørnet, og man med god samvittighed kan sætte sig til bordet. Der vil ved tilmelding blive udleveret yderligere info om konkurrenceregler, og om hvordan man indrapporterer vægt”, slutter en tilfreds indehaver af LOOP Sæby, der allerede glæder sig til at sætte tænderne i de mange søde sager.

Hver uge skal holdene indrapportere de kilo, som er taget på. Og hver fredag kåres “Ugens Fedeste Hold”, der kan se frem til en tur på Pejsegården i Bræstrup til Ædedolkenes Klub, der hver søndag sætter sig til bords med 17 retters menu.

Ud over ugepræmierne vil der, efter de 8 uger, ved et arrangement i Manegen, blive kåret “Sæbys Fedeste Hold”, der præmieres med 10.000 kr. for det flotte resultat. Altså en konkurrence med plads til ALLE.

Også hos Hørby Bageri glæder Helle Madsen sig til igen at kunne lange flødekager over disken, og siger at hun synes, det er et godt initiativ for de trængte butikker.

SONY DSC SONY DSC

 

 

2 kommentarer til “Ny omgang af ”Sæby På Vægten” skudt i gang” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Ny omgang af ”Sæby På Vægten” skudt i gang”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny omgang af ”Sæby På Vægten” skudt i gang' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger