Ny bestyrelse på Frederikshavn Handelsskole

Ny bestyrelse på Frederikshavn Handelsskole

1. april 2014 - kl. 14:59 - af

Handelsskole_600x250Holdet er sat til at føre Frederikshavn Handelsskole ind i nye tider og verdener. Der skal sættes mål og der skal lægges strategi for de kommende år. Forude venter en ny erhvervsuddannelsesreform, et fald i de kommende ungdomsårgange, mangel på faglærte og omstilling og uddannelse af såvel ledige som beskæftigede til fremtidens arbejdsmarked.

Der er nok af kendte pejlemærker. Mere vanskeligt er det at tage højde for ukendte skær.  Fortsatte krav om mere og anderledes undervisning, de unges valg af ungdomsuddannelser, de store byers tiltrækningskraft  og vores erhvervsudvikling – for blot at nævne nogen.

Derfor er det en styrke, at Frederikshavn Handelsskole kan mønstre og sammensætte en bestyrelse, der spænder både dybt og bredt, når det handler om viden og kendskab til generel samfundsudvikling, brancher og trends samt sans for, hvor vi er på vej hen, og indsigt i hvad der rører sig rundt om i vores kommune.

Bestyrelsen er sammensat af mennesker, der har deres metier inden for handel, service, finans, produktion, liberale erhverv, kommune samt organisering af undervisning i folkeskolen og universitetet. Dertil kommer 2 medarbejderrepræsentanter og 2 elever.

Bestyrelsen består af:
Direktør Ejvind Nielsen – formand
Claus Henrik Nedermark – næstformand
Borgmester Birgit S. Hansen
Direktør Sten Uggerhøj
Regionschef Vagner K. Jensen
Klinikassistent Pia Degn
Kunderådgiver Bodil Falk Thomsen
Advokat Karsten Madsen
Lektor Lars Gelsing
Centerchef Vibeke Post Madsen

Handelsoverlærer Jimmi Nielsen
Lektor Charlotte Møller Jensen

Elevrådsformand, HHX, Mads Mumm Andersen
Elevrådsformand, HG, Helene Guldborg Nielsen

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny bestyrelse på Frederikshavn Handelsskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER