Forårs opstart i Sæby Løbeklub<br>…

Forårs opstart i Sæby Løbeklub

26. marts 2014 - kl. 0:40 - af

Loebeklub_600x250Selv om det er blevet lunere i vejret har Sæby Løbeklub været i gang hele vinteren.

De løber jo altid, i alt slags vejr, 3 gange om ugen, sommer og vinter. Den milde vinter har klart kunne mærkes i klubben. Der har været bred opbakning vinteren igennem.

Men her til foråret starter de nye begynderhold op. Alle kan være med. Tag børnene med ud at løbe. De har også godt af noget frisk luft. Børn under 18 er gratis i Sæby Løbeklub.

De starter op lørdag d. 29. marts kl 9.00. Når de har løbet og fået vejret igen står den på morgenbrød og kaffe fra deres hovedsponsor Nordjyske Bank.

En ny løbedragt er også komme til klubben. Det er et supertilbud bestående af 4 dele.

Jakke, langærmet trøje, T-shirt og bukser. Alt dette for kun 350,- kr. med klubbens hovedsponsor Nordjyske Banks samt Sportigans og Fiskeindustriens logo på. Der er allerede solgt omkring 45 dragter i klubben, så det bliver fantastisk at se dem løbe rundt om i det nordjyske landskab.

”Vi er en social løbeklub, som har en fantastisk bestyrelse med Pia Andersen ved roret. De sørger for at der sker noget i klubben. Her i vinter har vi således deltaget i ”Sæby på Vægten”, haft foredrag med Kenneth fra Benefit og der vil komme massere af hygge i form af løbearrangementer og fester. Ind imellem holder vi morgenbrødskomsammen i klubbens lokaler.  Det er ved Nordjyllandshallen på Kjeldgaardsvej vi holder til.

Et nyt tiltag i løbeklubben er intervaltræning. Det er hver tirsdag og det er noget vi gør sammen. Intervaltræningen består af 10-20-30 eller nærmere 30-20-10, hvor man lunter 30 sek. Løber sit normale tempo i 20 sek., og spurter i 10 sek. Det laver man så 3-5 pas af og holder 3 min. pause til at få pulsen ned igen. Det er en utrolig hård træningsform, som alle kan være med til. Til dagligt er der 8 hold på forskellige niveauer, så der er også et hold til dig”, fortæller Per Værnhøj fra Sæby Løbeklub.

Det nye begynderhold vil dog i de første 12 uger ikke deltage i intervaltræning. De skal have bygget formen op, stille og roligt for ikke at få skader. Begynderholdet vil således i den første uge gå 5 min. og løbe 1 min. i flere pas.

”Sidste efterårs begynderhold var super seriøse med deres træning og hovedparten af dem har også været stabile vinteren igennem. Det var en utrolig regnvåd lørdag formiddag hvor vi løb de afsluttende 5 km uden at gå. Og alle klarede den til et 12 tal.

Vi håber her i sæson 2014-15 at få endnu flere mennesker til at løbe. Alle kan lære det, og vi hjælper dig med at gøre det rigtigt.

Løbeklubben lukker aldrig. Falder løbedagen på en helligdag løbes der kl 9.00.

Vi ser frem til endnu en ny super forårssæson, hvor vi kan få rusket flere folk op af sofaen og ud at løbe. Mange etablerede løbere omkring Sæby er også velkommen til at komme og løbe sammen med os. Det er jo lidt nemmere og sjovere at løbe sammen”, slutter Per Værnhøj.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forårs opstart i Sæby Løbeklub
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger