Team Bildæk ugens højdespringer for anden gang

Team Bildæk ugens højdespringer for anden gang

1. marts 2014 - kl. 11:30 - af

SONY DSCDer var i dag ekstraordinært åbent i Spar Nord Sæby. Ugens kontrolvejning, i ”Sæby på Vægten”, skulle denne gang foregå i bankens lokaler.

Rune Dam Dyhr fra Spar Nord skulle kontrollere de indkaldte hold, og alle de fremmødte levede op til den vægt, de havde tastet fredag efter egen vejning.

Dermed kunne Team Bildæk for anden gang løfte armene og fejre titlen som ugens højdespringer og endda for anden gang på de 7 uger konkurrencen nu har været i gang.

Holdet har, siden sidste vejning for en uge siden, tabt ikke mindre end 11,4 kg., og er nu på et samlet index 90,70, der rækker til en samlet 5 plads, her hvor konkurrencen går ind i sin sidste uge.

Præmien til ugens højdespringere var sponsoreret af Sæby Firmaidræt, men også til denne uges 2’er, Sæby løbeklub, var der en flot præmie i form af et gavekort fra SuperBest i Sæby. Tillykke til dem alle.

Sæby har nu samlet efter 7 uger tabt ikke mindre end 1.923,5 kg., hvilket må siges at være imponerende.

Næste uge er det så slutning vejning, det gælder, og her er det lidt anderledes end normalt for de 80 deltagene hold. Slutvejningen afholdes, som ved starten på konkurrencen, i Manegen i Sæby, og alle hold skal vejes ind mellem klokken 11 og klokken 14.15 for at være med i slutspurten. Allerede nu kan man på hjemmesiden sæbypåvægten.dk, se de mange flotte præmier, der dystes om på finaledagen. Kl. 14.30 vil der være præmieoverrækkelse til de mange vindere i konkurrencen ”Sæby på vægten”.

Der vil være 3-4 veje “stationer” i Manegen, hvor holdene kan blive vejet. Herefter vil revisor fra BDO ScanRevision indtaste alle resultater, og der vil således være kyndig revision, før det endelige resultat offentliggøres.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Team Bildæk ugens højdespringer for anden gang' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger