Formanden for Sæbygaards Venner går af efter 20 år

Formanden for Sæbygaards Venner går af efter 20 år

28. februar 2014 - kl. 9:15 - af

Arne Marnov_600x250Det var for sidste gang formanden Arne Stoffersen aflagde årsberetning for Sæbygaards Venner. Efter 20 år har han valgt at sige stop. Han roste ”Vennerne” for deres stor indsats og sagde bl.a.:

”Tak for et dejligt 2013. Velkommen til et spændende 2014.
Ved årets afslutning gør man på mange måder status. Man ser tilbage på det år, der nærmest som dug for solen forsvandt.

Mange vil forhåbentlig tænke tilbage på året med glæde, og andre vil mindes 2013 som året, der blev skelsættende. Året hvor der var besøg af Hans Kongelige Højhed Prins Henrik, så kan man vel ikke ønske mere.

Sæbygaard er ikke bare en kulisse, det er stedet, hvor tingene sker!
Hvordan kan det lade sig gøre? Jo – der skal et stort skulderklap til ildsjælene, som engagerer sig i noget, fordi de ikke kan lade være. Mandag efter mandag stiller I op – klar til at arbejde. Jeg er pavestolt af en stab, der arbejder som jyske heste en frostklar morgen.

Er der fest, er I klar med gode ideer og udførsel af dem. Tak for 25 års Jubilæet med 120 indbudte gæster – en fantastisk dag for Sæbygaards Venner.

Der har i 2013 været afholdt 34 arrangementer af større eller mindre omfang. Riddersalen og Kælderen bruges til konfirmationer, bryllupper, sølv – guldbryllupper eller fødselsdage. Storstuen bruges til vielser m.v. Kommunen har afholdt forskellige kurser – mod betaling.

Endelig er det lykkedes at få Kulturstyrelsen til at godkende en handicapelevator, der kan give adgang til Kælder og Riddersal. Arbejdet påbegyndes snarest – når vi har fået bevilget nogle penge!

Cafeen er et kapitel for sig. Den er nu så flot, at den kan bruges til mindre selskaber. Den drives af cafepigerne, der lægger et stort arbejde i at servicere gæsterne. NB har fået Keep Smiling – mærket 8 år i træk. Godt gået piger! Cafeen ledes af Birthe Frahm.

Jeg vil slutte denne beretning med at sige tak for 20 år som formand for Venneforeningen.
Det vigtigste er, at vi stræber efter at gøre det bedre i morgen end i dag.

Vores motto: Aldrig færdig – men altid på vej”, sagde formand Arne Stoffersen.

På generalforsamlingen gik Arne Stoffersen ud af bestyrelsen, hvor han har været formand de sidste 20 år. En post han har været meget glad for at have, da Sæbygaard har hans store interesse. Han har bl.a. stået for udlejningen af Riddersal, Kælder m.v.
Desuden har han været næstformand i Sæbygaards Fondbestyrelse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Formanden for Sæbygaards Venner går af efter 20 år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER