Børnehuset Sætrevej pyntede Nordjyske Bank i Sæby

Børnehuset Sætrevej pyntede Nordjyske Bank i Sæby

28. februar 2014 - kl. 0:03 - af

SONY DSC28 børn fra Børnehuset Sætrevej var onsdag inviteret indenfor hos Nordjyske Bank for at pynte op til lørdagens arrangement med tøndeslagning på Torvet.

Børnene medbragte selv pynten, som de havde fremstillet i børnehaven, og efter at banken var blevet smukt dekoreret, blev børnene vist rundt i banken af privatkundechef Rikke Barrit, og de var med i bankboksen. Her fik de også lov til at prøve at løfte pengesække – det var rigtig spændende.

Lørdag er der tøndeslagning, og her holder Nordjyske Bank åben fra kl. 11 til 13, hvor der er kakao og fastelavnsboller fra Midgårdsbrød, efter anstrengelserne på Torvet.

En god gerning skal belønnes, og det blev den onsdag eftermiddag, da noget af personalet fra banken tog ud for at takke børnene for den fine udstilling, de havde lavet. Det foregik med kagemand – så det var en rigtig god dag at være i børnehave, og hvem ved, måske nogle kommende kunder – for her har de penge i sække.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børnehuset Sætrevej pyntede Nordjyske Bank i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER