Hvad er det for nogle pæle ved din have?

Hvad er det for nogle pæle ved din have?

27. februar 2014 - kl. 10:55 - af

Tak for hjaelpen paelNordenergi, der etablerer Bredbånd Nords fibernet i Sæby, banker pæle i foran din have. Det gør de for at placere fiber stikpunktet i offentligt område rigtigt i forhold til dit hus.  Det gøres for at undgå unødigt grave arbejde til gene og unødige ekstra omkostninger for borgerne – hvis man skal have denne fiberforbindelse ind nu eller senere.

Alle de adresser, hvor der graves og etableres fiber nu, har fået eller får brev herom. I brevet opfordres til at tage kontakte til Nordenergi. De kommer ud til adressen og i samråd med borgeren placeres pælen rigtigt. Devisen er: ”At gøre det rigtigt første gang” – hvilket er bedst og billigst for både selskabet og borgerne. Så ring hvis du mangler en pæl! Udtaler repræsentanten fra Nordenergi.

Om Bredbånd Nord
”Bredbånd Nords fornemste opgave er at gøre en forskel for alle borgere nord og syd for fjorden. Med udgangspunkt i Brønderslev er vores mål at placere Nordjylland i front IT-mæssigt – ved at udbrede fiberbredbånd til hele landsdelen.

Et stærkt netværk
Vi har eksisteret siden 2006, hvor de tre lokale forsyningsselskaber ESV, ENV og Nyfors gik sammen om at etablere Bredbånd Nord. Siden da er ESV og ENV fusioneret og hedder i dag Nord Energi. Pr. 1. januar 2013 er HEF Fibernet indtrådt i ejerkredsen. Sammenlægningen skal være med til at sikre vækst, konkurrenceevne og udvikling i Nordjylland og Himmerland.

 Bredbånd Nord og Waoo!
Bredbånd Nord er en del af Waoo! som er stiftet af 13 af landets største lokale energiselskaber.
Vi tilbyder den ultimative, digitale løsning hjem til dig. Vores størrelse og erfaring betyder, at vi kan tilbyde dig de mest innovative og fremtidssikrede løsninger – til yderst konkurrencedygtige priser.

Altid i nærheden
Selvom vi er lysår foran med teknologien, er vi tættere på det vigtige – nemlig dig som kunde. Vi er lokale og ligger bogstaveligt talt lige om hjørnet, og vi lægger vægt på en effektiv og personlig service. Hos os er ingen henvendelse for stor eller lille”, fortæller Palle Skarby, der er fiberkonsulent hos Bredbånd Nord.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvad er det for nogle pæle ved din have?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger