Babou spiller for de unge til Klub Event 2014

Babou spiller for de unge til Klub Event 2014

27. februar 2014 - kl. 11:00 - af

_MG_6050.jpgDen populære sanger, som står bag superhittet og titelmelodien til dette års Paradise Hotel Supernova, er klar til at tage de unge med storm til Klub Event 2014.

På lørdag går det løs i Maskinhallen i Frederikshavn, hvor et samarbejder mellem fritids- og ungdomsklubber i Frederikshavn Kommune er blevet til en kæmpe event for børn og unge fra hele kommunen.

Aftenens hovednavn er netop kommet på plads, og til stor begejstring kan det unge publikum glæde sig til at opleve den 19 årige sanger Babou fra Århus, der er bedre kendt for sin deltagelse i X Factor 2011.

Babou nåede dengang hele vejen til finalen i Parken, og nu er han aktuel med en ny single, der udkom i forbindelse med dette års Paradise Hotel.

Babou skriver autografer
Efter koncerten i Maskinhallen er det muligt at få en autograf fra Babou, der er helt klar til at levere en god fest ved Klub Event 2014. Han udtaler om sin nye single Supernova:

Jeg er virkelig glad for at kunne levere en sang der er kendingsmelodien til dette års Paradise Hotel. Jeg glæder mig til at komme rundt på landets klubber og scener og optræde med nummeret, siger han.

Alle er velkomne til Klub Event 2014
Klub Event 2014 strækker sig over hele dagen fra kl. 11.00-23:00, og alle er inviterede til at deltage i et væld af spændende aktiviteter med konkurencer, modeshow, bagedyst, pølsevogn, rodeotyr, Just Dance, FIFA, streetart, graffiti og meget meget mere. Formålet med dagen er at give deltagerne en smagsprøve på en meningsfuld og aktiv fritid i klub.

Om aftenen fra kl. 19.00-23.00 er der Diskotek, hvor stjerner som Babou, Lasse Meling og Discotheque Extended spiller Maskinhallen op. Denne del af arrangementet er kun for aldersgruppen fra 6. klasse til og 18 år, og er, som alt andet i klub regi, alkoholfrit.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Babou spiller for de unge til Klub Event 2014' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER