Vinterdage kom flot fra start med masser af glade børn

Vinterdage kom flot fra start med masser af glade børn

26. februar 2014 - kl. 12:34 - af

Traektur på islandske heste copyFor at få flere børnefamilier til Frederikshavn kommune i vinterferien tog Turisthus Nord initiativ til at samle og markedsføre alle familieaktiviteter under temaet ”Vinterdage”. Det resulterede i et flot program med masser af sjove, spændende og (u)hyggelige arrangementer i Skagen, Frederikshavn og Sæby i uge 7 og 8. Alle aktører har haft en god oplevelse med fine besøgstal, og de besøgende har overvejende har været turister udefra.

Der har ikke været tid til at kede sig i vinterferien for både i uge 7 og 8 var der masser af sjove familieaktiviteter i Skagen, Frederikshavn og Sæby: kakaotur til Grenen, besøg hos de islandske heste på Rosengården i Frederikshavn, ravjagt i Sæby og meget, meget mere.

Såvel i uge 7 og 8 melder de deltagende aktører om fine besøgstal – 2000 besøgende i alt, der overvejende har været turister udefra. Dog var der flere børnefamilier fra Frederikshavn kommune i uge 8, da vinterferien falder denne uge. Alle steder har der været en fantastisk god stemning med engagerede børn og voksne, så turistforeningen har fået positive tilbagemeldinger fra aktørerne i Vinterdage, der står klar til at deltage igen i 2015.

Hos Turisthus Nord er man glad for de positive besøgstal og tilbagemeldinger. For at få flere børnefamilier til at besøge Skagen, Frederikshavn og Sæby har turistforeningen markedsført Vinterdage via annoncer, medier, plakater, programfoldere, Facebook og websider. Selvom det er første gang, at konceptet Vinterdage kører, må man sige at vi er kommet flot fra start og det lover allerede godt for Vinterdage 2015.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vinterdage kom flot fra start med masser af glade børn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER