Voerså og Lyngså søger kommunale tilskud

Voerså og Lyngså søger kommunale tilskud

25. februar 2014 - kl. 10:52 - af

Idraetsuge_voersaa_600x250Voerså Idrætsforenings og Lyngsaa Boldklubs varmtvandsbeholdere er brudt sammen. Derfor ansøger klubberne nu Folkeoplysningsudvalget om tilskud til nye varmtvandsanlæg. Folkeoplysningsudvalget har ansøgningerne på sit møde på torsdag.

Voerså Idrætsklub oplyser, at der er tale om en akut situation, og at man derfor ikke kan vente med at søge anlægspuljen til september. Foreningen har indhentet tilbud på en løsning med solfangere; det vil iberegnet solfangere vil koste 118.500 kr. incl. moms.

Såfremt Folkeoplysningsudvalget beslutter sig for at støtte ansøgningen, skal finansieringen hentes via midler fra anlægspuljen.

I sagen ligger der en indstilling om fra direktøren med ansvar for Kultur og Fritid om, at Folkeoplysningsudvalget drøfter ansøgningen og derefter beslutter, om der skal ydes tilskud til Voerså Idrætsforening.

Endvidere skal Folkeoplysningsudvalget drøfte en ansøgning fra Lyngsaa Boldklub om et rente- og afdragsfrit lån til køb af et nyt varmeanlæg, idet varmtvandsbeholderen er brudt sammen. Der er etableret en midlertidig løsning, som dækker opvarmning af alle rum i foreningens klubhus. Man har søgt rådgivning hos Energibyens energirådgiver, som har anbefalet installation af en luft til vand-varmepumpe. Lyngsaa Boldklub har indhentet 2 tilbud på en løsning, hvoraf det billigste er på 125.000 kr. I øjeblikket har man energiudgifter for knap 56.000 kr. Med opgradering til ny varmepumpe forventyes en besparelse på ca. 35.000 kr.

Tekst af Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Voerså og Lyngså søger kommunale tilskud' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger