Spøgelsesbilist på motorvejen ved Sæby

Spøgelsesbilist på motorvejen ved Sæby

23. februar 2014 - kl. 19:06 - af

Alkotest_600x250Kort før kl. 1 i nat blev en 51-årig mandlig bilist anholdt af Nordjyllands Politi. Manden kørte i den forkerte retning på motorvej E45 og var endvidere spirituspåvirket.

Manden var kørt på motorvejen ved Frederikshavn og kørte sydpå i det nordgående spor. Ved Dybvad fik han vendt bilen i den rigtige retning, men her var politiet underrettet og billisten blev efterfølgende anholdt.

Han bliver nu sigtet for spirituskørsel, og risikere ligeledes at få konfiskeret sin bil, da han i forvejen har fået frakendt kørekortet. Manden befinder sig lige nu i detentionen, og er endnu ikke blevet afhørt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spøgelsesbilist på motorvejen ved Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER