“Snøvsen” blev denne uges højdespringer

“Snøvsen” blev denne uges højdespringer

22. februar 2014 - kl. 11:09 - af

SONY DSC”Sæby på Vægten” er dermed gået ind i slutfasen. 14 dage er der tilbage at tabe sig i, og i toppen af konkurrencen ligger 5 hold og bytter pladser med hinanden uge for uge.

I denne uge blev det “Snøvsen”, der blev ugens højdespringer, med et samlet vægttab for holdet den forgangne uge på ikke mindre end 11,4 kg. Hvilket svare til index 97,28 for ugen. Samlet ligger holdet på en 3. plads i konkurrencen med samlet index på 89,82.

Nogen vil måske tænke, “Snøvsen” hvad er det for et holdnavn, er de fra snøvsen eller hvad er det for noget? Men svaret er et ganske andet, for navnet stammer fra en båd, de 5 er fælles om med navnet “Snøvsen”. Så den har nu fået større motor og mere drivkraft, derfor denne uges flotte resultat.

Samlet har de 80 hold og 400 deltagere efter 6 uger tabt ikke mindre end 1.771,3 kg, hvilket er imponerende flot. I forhold til Skagen som kører samme konkurrence, hænger Sæby dog noget efter, da de nu har tabt ikke mindre end 2.087,8 kg, hvilket er godt 300 kg mere end Sæby, så der er noget at stile efter de sidste 14 dage inden udvejningen i Manegen lørdag d. 8 marts.

“Snøvsen” modtog efter kontrolvejningen ugens præmie, som var leveret af Sæby Produkthandel. Så kunne man måske smile lidt og tænke, er det så et gavekort til en gammel rusten bil, men nej, det var såmænd et gavekort til Madam Smed i Sæby, så der kan blive tanket søde sager til de fem deltagere. Stort tillykke!

Ugens andenplads gik til ”De tykke trunter og bassen”, som ligeledes modtog ugepræmier. Denne gang fra Sportigan og Sæby løbeklub, der tilbyder gratis medlemsskab til de 5 holdkammerater.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '“Snøvsen” blev denne uges højdespringer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER