Lad sælger betale din husleje<br>…

Lad sælger betale din husleje

22. februar 2014 - kl. 9:27 - af

250x600 Finans3Lyst til at købe et nyt hus, men bange for at sidde med dobbelt husleje fordi du ikke har solgt dit hus? Se løsningen her:

Efter at Skatterådet har blåstemplet, at køber af en bolig helt skattefrit hver måned kan modtage et beløb til dækning af dobbelt husleje indtil købers eget hus er solgt, har ejendomsmarkedet fået en ny streng at spille på.

En boligejer, som har svært ved at få boligen solgt, kan tilbyde potentielle købere, at betale udgiften til dobbelt husleje i en nærmere aftalt periode, indtil køberens egen bolig er solgt.

Frygten for at sidde med dobbelt husleje, er ofte den største hindring for et boligsalg. Køberne er bange for at brænde inde med den nuværende bolig, og bankerne vil ofte ikke finansiere købet af den nye bolig før den gamle er solgt, af frygt for den dobbelte husleje. Problemet var størst i perioden med store prisfald på ejerboligmarkedet, men selv nu hvor priserne har stabiliseret sig, er der mange potentielle bolighandler, som falder til jorden på ovennævnte konti.

Men takket være Skatterådets afgørelse må en køber af en bolig altså nu gerne modtage et månedligt beløb i en nærmere aftalt periode, indtil købers nuværende bolig er solgt. Og helt skattefrit, vel at mærke.

Køber en person eksempelvis et hus til to millioner kroner kan det indføjes i kontrakten, at prisen reguleres ned med 15.000 kroner om måneden, indtil personen har solgt sit eget hus, i eksempelvis 18 måneder. Sælges købers nuværende bolig efter 10 måneder, gives der altså et samlet nedslag i prisen på 150.000 kr.

Læs flere nyheder fra FinansBureauet her

Af Claus Forrai, finansbureauet.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lad sælger betale din husleje
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger