Vi er vilde med skiferie i marts og april

Vi er vilde med skiferie i marts og april

21. februar 2014 - kl. 0:09 - af

Stena ski og sne_600x250Stena Line oplever i disse dage en forrygende interesse for – i sidste øjeblik – at komme på skiferie i specielt Norge. I de to vinterferieuger har Stena Line registreret en booking-fremgang på hele 57 procent sammenlignet med uge 7 og 8 i 2013.

– Flere faktorer spiller ind. Først og fremmest falder påsken midt i april. Det er sent, og det øger danskernes lyst til at rejse på skiferie i marts og april. Derudover er det jo ingen hemmelighed, at der mangler sne i alperne. Det betyder, at skuffede danskere bestiller endnu en skiferie. Denne gang vil de være sikre på masser af sne, og derfor vælger de Norge, hvor forholdene lige nu er fantastiske, siger salgs- og markedschef Thomas Christiansen fra Stena Lines danske hovedkontor i Frederikshavn.

Facebook og andre sociale medier gør det endnu nemmere for danskerne at følge med, hvordan vintersæsonen udvikler sig i alperne og fjeldene. I år har det ubetinget været til fordel for Stene Line, som sælger rejser til Norge og Sverige.

– Billeder af grønne bjerge, hvor folk skriver, at de skulle have taget golfkøllerne med i stedet for ski, motiverer jo ikke ligefrem venner og bekendte hjemme i Danmark til at rejse til alperne. Omvendt kan se vi de flotteste billeder fra fjeldene i Norge og Sverige, hvilket helt sikkert smitter positivt af på vores salg, mener Thomas Christiansen.

Stena Line har for andet år i træk oplevet en samlet stigning i salget af skiferierejser til Norge. Fremgangen er på fire procent, hvilket er ganske imponerende taget i betragtning, at salget i sæsonen 2012/2013 steg med hele 20 procent. Ét af de produkter, som er skyld i den positive udvikling, er antallet af busser mellem Frederikshavn og Oslo. Her er stigningen på 50 procent.

Trysil har styrket sin position som danskernes foretrukne vinterferie-destination i Norge. Salget til Trysil er indtil videre steget med 18 procent. Hafjell og Hemsedal indtager de næste pladser på danskernes Top 3 i Norge, hvor også Skeikampen rykker med en stigning på 13 procent.

Salget af rejser til Sverige har til gengæld været faldende i 2013/2014. Ifølge Visit Sweden ligger det totale antal danskere, som tager til Sverige, 8-10 procent under sidste år. Det er tal, som Stena Line nikker genkendende til.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vi er vilde med skiferie i marts og april ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER