Knap 200 børn på skøjter med Nordjyske Bank

Knap 200 børn på skøjter med Nordjyske Bank

21. februar 2014 - kl. 11:08 - af

Paa skoejter med Nordjyske BankNordjyske Bank havde inviteret alle kunder mellem 10 og 12 år ud at stå på skøjter i Iscenter Nord i Frederikshavn.

”Arrangementet var udsolgt, inden der var gået 2 dage, og knap 200 børn fra hele Vendsyssel deltog” fortæller Camilla Mølgaard, kunderådgiver i Sæby afdeling og fortsætter, ”Vi havde inviteret spillerne fra Frederikshavn White Hawks til at give autografer og skøjtetips til de mange børn Det var utroligt populært, rigtig mange fik autografer og spillerne stillede også gerne op til fotografering”.

Mens børnene skøjtede på isen til god musik og flot lysshow, bød Nordjyske Bank forældrene på en kop kaffe i cafeteriet, hvorfra der var god udsigt til isen og alle de glade børn. Flere af børnene havde deres egne skøjter med, mens resten kunne låne skøjter gratis.

”Efter et par sjove timer, kunne børn og forældre forlade Iscenter Nord med en god oplevelse i bagagen. Og det var nogle trætte, men glade børn med røde kinder, som forældrene fik med hjem” slutter Camilla Mølgaard, Nordjyske Bank.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Knap 200 børn på skøjter med Nordjyske Bank' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER