Fritids- og ungdomsklubber samarbejder om event

Fritids- og ungdomsklubber samarbejder om event

20. februar 2014 - kl. 11:01 - af

KlubEvent2014Lørdag den 1. marts fyldes Maskinhallen i Frederikshavn med børn og unge fra hele kommunen til årets børne- og ungearrangement ”Klub Event 2014”.

Fritids- og Ungdomsklubberne står i fællesskab bag dette enestående initiativ, som byder alle kommunens børn og unge – uanset alder og interesser – ind i et univers af oplevelser, aktiviteter, fællesskaber og fritidsmuligheder. Her samarbejder klubberne målrettet om at give deltagerne en smagsprøve på en meningsfuld og aktiv fritid i klub.

”Klub Event 2014” byder bl.a. på et storslået modeshow, hvor butikker bidrager med nyeste kollektioner, og de unge selv laver egne designs af genbrugstøj. Herudover vil Maskinhallen fyldes med aktiviteter for enhver smag med bl.a. Rodeo-Tyr, bage dyst, pølsevogn, spillemaskiner, FIFA og Just Dance konkurrencer og masser af lækre præmier.

I samarbejde med lokale foreninger vil børnene og de unge få mulighed for at prøve kræfter med alt fra boksning til dans, og samtidig få et indblik i flere af de fritidsaktiviteter, som lokalområdet tilbyder.

Aftenen afsluttes med et brag af en fest, hvor Discotheque Extended og Lasse Meling spiller diskoteket op. Der vil være medarbejdere til stede fra alle klubberne under hele arrangementet

Alle er velkomne
”Klub Event 2014” løber af stablen lørdag den 1. marts kl. 11.00-23.00 og er gratis. Børn og unge i alle aldre kan deltage, og for de yngste er forældre også velkomne. Klokken 19.30-23.00 åbner diskoteket, som er for unge i aldersgruppen 6. klasse til 18 år.

Fælles kurs for forebyggelse
Det er første gang, at Fritids- og Ungdomsklubberne sætter fælles kurs med en event, der retter sig bredt til alle børn og unge. Ideen bag projektet er at give børn og unge mulighed for aktivt at opleve de forskellige fritidsaktiviteter, som tilbydes i klubber og foreninger, og samtidig danne netværk og relationer til jævnaldrene.

Et skridt i retningen mod et forebyggende samarbejde til gavn for børn og unge, som på nuværende tidspunkt ikke er aktiveret i en forening eller klub.

Overvældende lokal opbakning
I arbejdet med at planlægge ”Klub Event 2014”, har klubberne været i kontakt med rigtig mange butikker, firmaer, banker og mange flere for at skaffe sponsorater til arrangementet. Der har været en overvældende lokal opbakning og flot velvilje med gavekort, økonomisk støtte og meget andet. Klubberne er blevet modtaget særdeles positivt, og der bliver vist stor interesse for at støtte klubberne og de unge.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fritids- og ungdomsklubber samarbejder om event ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER