To nye mentorer i Skjold<br>…

To nye mentorer i Skjold

19. februar 2014 - kl. 9:56 - af

Skjold mentorSkjold har brugt vinterpausen til et større udviklingsprojekt, der nu er mundet ud i en beskrivelse af alle funktioner i såvel ungdomsafdelingen som seniorafdelingen. Den røde tråd har den fået som overskrift. Asger Mortensen, formand i Skjold siger: ”Ud over at vi nu har beskrevet en rød tråd i alle afdelinger, har vi også fået beskrevet klubbens mission, vision og værdigrundlag. Som tredje pind i dette udviklingsprojekt har vi fået sat ord på den spillestil, vi skal udvikle vores spillere til at kunne udføre.

Alle disse tiltag vil kræve noget maskinkraft at få sat i handling. Til at støtte alle vores trænere i dette projekt er Martin Iversen tilknyttet som børnekonsulent og får ansvaret for udvikling af grupperne op til U9. Thomas Knudsen er tilknyttet som ungdomskonsulent med ansvar for udviklingen i U17 til U10. De har begge en solid baggrund som trænere og fælles for begge også et nært kendskab til Skjold.

Nu er vi i udviklingsfasen, og der vil naturligvis gå lidt tid inden alle processer er implementeret, men de første projekter er sat i søen. Der er lavet aftale om struktureret målmandstræning med kompetente trænere i ungdomsrækkerne fra U10. Der er også et SKJOLD-talentprogram klar til de spillere, der ønsker at udvide træningen med flere træningspas.

Alle trænere og ledere blev sidst i januar præsenteret for den røde tråd, og den er blevet godt modtaget. Ligeledes er de to mentorer sat ind i deres embede, og de er allerede godt i gang med at stifte bekendtskab med trænergrupperne. Senere vil forældrene også blive præsenteret for den røde tråd på forældremøder i de enkelte grupper.

Nu glæder vi os til noget forår, så alle spillerne kan komme på græs og stifte bekendtskab med alle disse tiltag.

Skulle man få lyst at kigge den røde tråd igennem, ligger den på vores hjemmeside. Dog holder vi spillestilen lidt tættere til kroppen, det skal ikke være alt for nemt for kommende modstandere at læse vores spillestil”, slutter Asger Mortensen med et smil på læben, men kan løfte sløret for at det  drejer sig meget om teknisk fodbold.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To nye mentorer i Skjold
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER