Sæbys redningsbåd fik en sidste tur

Sæbys redningsbåd fik en sidste tur

19. februar 2014 - kl. 10:36 - af

Redningsstation_600x250I nat kl. 5 måtte Sæbys redningsbåd ud på en sidste tur for at hjælpe en 10 m. lang fiskekutter ind. Båden, som var fra Hirtshals, havde fået motorproblemer og var uden strøm. Der var ingen personskader, og personen ombord havde selv kontaktet SOK via sin mobiltelefon.

Kutteren var på vej til Kerteminde, til en ny ejer.

Havnefoged Birger Isaksen fortæller: ”Det var lidt ”sjovt” at vores redningsbåd fik en sidste tur. Den skulle netop i dag sejles til Frederikshavn, for at blive udskiftet med en helt ny redningsbåd, som er bygget hos Martin Partners i Ålesund i Norge.

Om den nye båd kommer til Sæby i dag eller i morgen, ved jeg endnu ikke, men vi skal nok give besked og sende et fint billede”, slutter Birger Isaksen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbys redningsbåd fik en sidste tur' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER