Forlænget frist for boringer ved Dybvad

Forlænget frist for boringer ved Dybvad

17. februar 2014 - kl. 7:29 - af

Skifergas_600x250Frederikshavn Kommune har i forbindelse med undersøgelserne ang. eventuel boring efter skifergas på ejendommen Ovnstrupvej 6 ved Dybvad forlænget fristen for etablering af to vandindvindingsboringer på stedet fra 1. januar 2014 til 1. januar 2016. Samtidig forlænges fristen for at indvinde vand fra boringerne frem til 1. januar 2018.

Afgørelserne er i ifølge kommunens Center for Teknik og Miljø truffet i henhold til Lov om vandforsyning. Det er samtidigbesluttet, at tilladelsen ikke kræver udarbejdelse af VVM-redegørelse.

Hvis man måtte have indsigelser mod planerne, kan man kontakte Frederikshavn Kommune senest den 14. marts. Kommunen vil derefter videresende indsigelsen til Natur- og Miljøklagenævnet, som beregner et gebyr på 500 kr. for at behandle en klage. Beløbet tilbagebetales, hvis man får helt eller delvist medhold i sin klage.

Læs eventuelt mere her:

http://frederikshavn.dk/Sider/Forl%C3%A6ngelse-af-frist-for-tilladelse-til-at-udf%C3%B8re-2-vandindvindingsboringer-ved-Ovnstrupvej-6,-9352-Dybvad.aspx

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forlænget frist for boringer ved Dybvad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER