Foredrag med astrolog Grete Kathrine Lindholt

Foredrag med astrolog Grete Kathrine Lindholt

17. februar 2014 - kl. 13:31 - af

Bibliotek_600x250Har du også hørt folk sige ”Nå, du er nok vædder”, og vil du gerne vide mere om astrologi og stjernetegn, så mød astrolog Grete Kathrine Lindholt med et spændende og oplysende foredrag på Sæby Bibliotek, torsdag den 27. februar kl. 19.00.

Foredraget giver et kig ind i astrologien, og Grete K. Lindholt sætter især fokus på soltegnet, ascendanten og karakteristika for de 12 stjernetegn.

Grete K. Lindholt er uddannet og eksamineret Astrolog i 1991, hun har efterfølgende undervist og holdt foredrag ved bl.a. AOF / FOF daghøjskole, AMU og private arrangementer.

Du kan købe eller bestille billetter til foredraget på Sæby Bibliotek, telefon 98 45 93 00. Pris: kr. 50,- pr. stk.

Har du lyst til at høre mere om aftenen, er du meget velkommen til at kontakte Henriette Olesen på telefon 98 45 91 48 eller e-mail hnoe@frederikshavn.dk. Du kan også læse mere om Grete K. Lindholt her: http://www.ekliptika.dk/.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foredrag med astrolog Grete Kathrine Lindholt ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER