Sæby – 12 millioner kroner søger ildsjæle

Sæby – 12 millioner kroner søger ildsjæle

16. februar 2014 - kl. 0:02 - af

jan_gudiksenStor pengepulje kan nu søges til lokale projekter. Spar Nord Fonden er klar med en donationsramme på 12 millioner kroner for 2014.

Spar Nord i Sæby har senest hjulpet Springteam Nordjylland med støtte til nye dragter. Og nu er donationspengekassen blevet fyldt op igen. Spar Nord Fondens bestyrelse har lige besluttet at årets pulje er på 12 millioner kroner. Sidste år blev de midler fordelt til over 500 projekter i hele landet, og i de fleste tilfælde var det de lokale Spar Nord banker og herunder Spar Nord Sæby, der var budbringer af interessante projekter til Spar Nord Fondens bestyrelse:

– Der er en masse foreninger og initiativrige personer her i byen, som får idéer, skaber aktiviteter og fylder kulturelt indhold i vores lokalområde, og de mennesker skylder vi opbakning. Jeg kan derfor kun opfordre alle lokale ildsjæle og foreninger herfra Sæby med spændende projekter til at søge Spar Nord Fonden om penge, siger Jan Gudiksen, direktør Spar Nord Sæby.

Faktisk er det nu blevet lettere at søge om støtte fra Spar Nord Fonden. I september 2013 trådte det nye digitale ansøgningssystem i kraft. På www.sparnordfonden.dk er der link til ansøgningssystemet.

– Det betyder, at du nu kan sidde ude i klubberne og foreningerne og søge online. Der er lidt kortere vej fra den gode idé til ansøgningen om økonomisk støtte, og vores eget mål er netop, at vi gerne vil se endnu flere ansøgninger, forklarer Jan Gudiksen.

Stem dig til ekstra støtte
En anden vej til støttemidler til projekter er Spar Nord Fondens månedlige konkurrence www.10tilforskel.dk. Her kan du hver måned vinde støtte ved at deltage med en video om dit projekt. Hvis dit projekt får flest stemmer, vinder du 10.000 kroner. Jan Gudiksen håber at de lokale ildsjæle og foreninger vil deltage:

– Vi har i flere år modtaget ansøgninger og støttet initiativer i lokalområdet.

Nu tilføjer vi så muligheden for at få støtte fra Spar Nord Fonden via konkurrencen www.10tilforskel.dk. Så hvis foreninger eller andre med sympatiske projekter mangler støtte, kan jeg kun opfordre til at få lavet en lille video og deltage. Det er også med til at skabe fokus på de mange gode, lokale initiativer, fordi deltagerne skal fortælle om deres projekt og samle stemmer hos deres venner og bekendte, forklarer Jan Gudiksen.

Om Spar Nord Fonden
Spar Nord Fonden blev stiftet i 1990. Fondens vision er at være katalysator for menneskelig udvikling og være den økonomiske medspiller når ildsjæles initiativer og aktiviteter skal blive til virkelighed. Hvert år donerer fonden omkring 15 millioner kroner til kultur, idræt og forskning – både lokalt og nationalt.

Læs mere om fonden på: www.sparnordfonden.dk eller mød os på www.facebook.com/sparnordfonden.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby - 12 millioner kroner søger ildsjæle' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER