”24timervedhavet”, sætter Sæby på Danmarkskortet

”24timervedhavet”, sætter Sæby på Danmarkskortet

15. februar 2014 - kl. 9:14 - af

plakat_24timer_600x25024timervedhavet er en nyskabelse i Sæby – et 24, 12 eller 6 timers løb, som tager sit udgangspunkt ved Paradisjorden på Havnen i Sæby.

Løbet finder sted den 31. maj og 1. juni med start kl. 12 fra Paradisjorderne ved Sæby Roklub. Løbet henvender sig til single løbere og stafetløb for hold på op til 12 løbere. Arrangementet er derfor henvendt til firmaer, løbevenner, fodboldhold eller andre som har lyst til at hygge sig sammen på teltpladsen og så skiftes til at tage en tørn på ruten. Ruten er på 3,44 km, hvor skiftezonen er på Paradisjorderne. Da ruten er kort, behøver deltagerne ikke at være i super form for at deltage. Løberne kan selv bestemme, hvor mange omgange de vil løbe, inden depechen gives videre til næste løber på holdet.

Mens nogle af deltagerne holder pause, kan de gå på oplevelse på Sæby Havn eller lytte til musikken, som bliver spillet fra scenen i teltområdet. ”Vi håber, at mange vil tage mod dette tilbud, som en løbeoplevelse, men også som et socialt tilbud. Vi håber at Sæby vil stå sammen og gøre denne event til et af kendetegnene på Sæby”, siger Gunnar Møller Nielsen fra SIK 80.

Hvordan blev denne ide skabt?

Tanja Nielsen og Rune Dam Dyhr fra Spar Nord fik ideen om at skabe en løbeevent ved Sæby strand.

Tanja Nielsen har siden været den utrættelige ildsjæl, som har udfærdiget konceptet, som det ser ud i dag. Sæby kan være taknemmelig for hendes drive, som har ført til at tilmeldingen til løbet nu er skudt i gang til glæde for byen og løberne.

Derudover er hun formand for løbsudvalget i SIK 80, som foruden Tanja består af Lene Petersen, Heidi Krogh, Erik Schack, Jakob Flensborg, Rune Dam Dyhr, Gunnar Møller Nielsen, Morten Krogh og Michael Nielsen.

Yderligere information se:
http://www.24timervedhavet.dk/

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”24timervedhavet”, sætter Sæby på Danmarkskortet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER