Sæby-band hader Valentines Day…

Sæby-band hader Valentines Day…

14. februar 2014 - kl. 11:07 - af

SUPERSPARK - HADERPå Valentins dag den 14. februar hylder vi kærligheden. Med blomster, chokolade, kys og kærlige ord. Stribevis af sange tager også livtag med den brusende store kærlighed og de sange ynder vi gerne at lytte til på denne fine dag. Men nu er Valentins dag jo bare ikke en lige fed dag for os alle sammen. For hvad med de af os, der endnu ikke har fundet kærligheden? Måske er man lige blevet dumpet af sit livs kærlighed? Føler sig narret og skuffet. Måske er man drønulykkelig?

For de af os der er ulykkelige på Valentins dag, er der support at hente fra Sæby-bandet, Superspark. På denne, årets mest romantiske dag, udsender de nemlig deres nye single, ”Hader dig”, som er en vaskeægte anti-Valentins sang.

Ikke alene er ”Hader dig” en hyldest og opmuntring til alle de drenge og piger, der føler sig ulykkelige på denne dag. Den dans able og energiske pop perle er samtidig også en opfordring til alle os ulykkelige sjæle om ikke længere at sidde derhjemme og græde snot over gammel forlist kærlighed, men i stedet åbenhjertigt ytre vores utilfredshed omkring eks-kærestens valg og væsen.

”Hader dig” leveres med humor. Hvor man kan grine eller græde, vælger også Superspark at grine. Derfor leveres ”Hader dig” også med humor og charme, som den drivende kraft. Og ”Hader dig” rider på en popbølge af fikse ordblomster, en medrivende melodi og lige så medrivende et omkvæd.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby-band hader Valentines Day...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER