Hjemmeplejen rykker ud i hvide Poloer…

Hjemmeplejen rykker ud i hvide Poloer…

14. februar 2014 - kl. 0:09 - af

N70 nye hjemmeplejebiler er for kort tid siden rullet over trinet hos forhandleren, og er nu klar til at indtage vejene i og omkring Frederikshavn, Skagen og Sæby.

​Indkøbet af de nye biler blev markeret med en overdragelsesseance hos Palle Jensen Biler ApS, som har genvundet titlen som Frederikshavn Kommunes officielle billeverandør til Hjemmeplejen.

Mandag den 3. februar var dagen, hvor Frederikshavn Kommunes Hjemmeplejes velkendte røde Skoda’er og Toyota‘er måtte lade sig pensionere efter mere end 10 års tro tjeneste, og vige pladsen for nye hestekræfter fra Volkswagen.

70 identiske biler med det miljøbevidste modelnavn Polo Bluemotion vil således udgøre Hjemmeplejens nye C02-venlige flåde, og fremover være Frederikshavn Kommunens ansigt i trafikken.

Palle Jensen, som nu har vundet leveringsordren på hjemmeplejebiler for anden gang i træk, har indgået aftalen med Frederikshavn Kommune efter et EU-udbud, og glæder sig over, at han, trods firmaets relativt beskedne størrelse, kan varetage en ordre af en sådan størrelse. Samtidigt ser han gode perspektiver for den kommunale hjemmepleje, som han mener, er blevet noget bedre kørende.

”Det har først og fremmest været en stor opgave, og vi nåede da lige at blive lidt stressede til sidst. Men det er glædeligt for Hjemmeplejen at få de nye Poloer, for de er langt mere økonomiske at køre i, og så er de også meget bedre for miljøet”, fortalte Palle Jensen til overdragelsesseancen.

De nye biler, som ikke blot kører længere på literen og udleder en lavere mængde skadelige udstødningsgasser, er også rene udstyrsstykker, som sikrer, at personalet har alt hvad de skal bruge, lige ved hænderne. Udover fartpilot, baksensor og håndfri betjening af telefon, er bilerne udstyret med navigationssystem fra Garmin, som gør det nemmere for personalet på landruterne, især, at finde frem og tilbage mellem borgerne på de små oplandsveje. Desuden er der monteret ildslukker og hjertestarter i bilen.

Centerchef hos Frederikshavn Kommune Jytte Thøgersen ser frem til en ny epoke med miljøvenlighed og sikkerhed i højsædet.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hjemmeplejen rykker ud i hvide Poloer...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger