Gummi-Tarzan i Voersåhallen<br>…

Gummi-Tarzan i Voersåhallen

14. februar 2014 - kl. 15:34 - af

IMG_5750_600x250De to 7. klasser på Stensnæsskolen i Voerså med 28 elever i alt afleverede en flot forestilling torsdag 13. februar for 350 forældre, søskende, bedsteforældre og andre pårørende.
Torsdag formiddag var der generalprøve, og her så knap 100 tilskuere forestillingen.

Det var Gummi-Tarzan, der føg hen over scenen, og publikum levede i den grad med, så de var rigtig flinke med bifald, der fik eleverne til at yde en ekstra indsats. Klassernes tre lærere Lone Pedersen, Mette Risgård og Lars Franksen fungerede som instruktører, og Lone Pedersen havde en ekstra tjans som sufflør. De tre havde i fællesskab med eleverne fundet frem til udklædninger, der passede til stykket og formået at få eleverne til at yde deres bedste og synge med på sangene af bedste evne.

Lys og lyd skulle der også til, så alle i hallen kunne høre, hvad der blev sagt og sunget. Eleverne var udstyret med meget følsomme mikrofoner som blev styret af N. E. Elektronik.

Gummi-Tarzan er en børnebog fra 1975 af Ole Lund Kirkegaard, der handler om Ivan, der får buksevand i skolen og skældud derhjemme. En dag får han mulighed for at få opfyldt alle sine ønsker en hel dag, hvilket giver ham “den mærkeligste dag i hans liv”. Mobning og sjove oplevelser oplevede den ”stakkels” Ivan, men ikke mere end han kunne holde til det. Som den slags nu engang skal, så endte det hele i fryd og gammen.

Efter forestillingen fortsatte skolefesten i Stensnæsskolens lokaler, hvor der i klasserne var forskellige boder, caféområder, diskotek samt en hel del andre sjove påfund og aktiviteter.

Senere på aftenen blev der afholdt et elevtræf for tidligere elever og lærere på skolen. Her blev der hilst på hinanden over et lille glas, og så gik snakken ellers med …… Kan du huske o.s.v.

Hvis eleverne var trætte fredag efter strabadserne torsdag aften, så gjorde det ikke så meget. Alle mødte ind 07.50 fredag morgen til 11.20, og så var der lagt op til en hel uges vinterferie til at komme ovenpå igen.

IMG_5735_600x400 IMG_5736_600x400 IMG_5737_600x400 IMG_5738_600x400 IMG_5739_600x400 IMG_5740_600x400 IMG_5741_600x400 IMG_5742_600x400 IMG_5745_400x600

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gummi-Tarzan i Voersåhallen
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER