Ombygning af “Aahaven” på Gasværksvej

Ombygning af “Aahaven” på Gasværksvej

11. februar 2014 - kl. 12:42 - af

Laege 600x250_1Lægerne Mølgaard og Østergaard i Søndergade har haft rigtig mange henvendelser og forespørgsler fra lokalbefolkningen, vedr. deres anstrengelser for at få lov til at købe “Aahaven” på Gasværksvej 20 i Sæby af Regionen.

Lokalbefolkningens interesse har været en stor støtte for lægerne i denne langvarige proces.
Købet lykkedes endeligt i sensommeren 2013, og ombygningen gik i gang lige inden jul.

Det er en glæde for lægerne, at ombygningen foregår ved hjælp af lokale håndværkere, og Finn Jensen VVS, tømrermester Orla Bundgaard, Sæby EL Service, Sæby Mureren, entreprenørfirmaet Kanstrup, Præstbro- Dybvad Malerforretning og Ejler Schou & Søn Gulvmontage, har nu deres daglige gang i ejendommen.

Byggeriet glider planmæssigt frem pga. ovenstående lokale team, som lægger alle kræfter i at færdiggøre byggeriet til tiden – medio marts.

Pladsmæssigt bliver den kommende klinik godt 3 gange så stor som den nuværende, således at lægeklinikken fremover uden problemer vil få mulighed for at rumme alle faste læger – og også nuværende og kommende uddannelseslæger – i den voksende lægepraksis.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER