Jysk Mesterskab til ØVI<br>…

Jysk Mesterskab til ØVI

10. februar 2014 - kl. 1:34 - af

OEVI-jyske mestre copyTo dages hårdt arbejde skulle der til før Østervrå IF’s herresenior A kunne kalde sig jyske mestre i indefodbold.

Ambitionsniveauet har hele tiden ligget rigtig højt hos ØVI’s unge fodboldspillere, der fra turneringens begyndelse kalkulerede med at gå hele vejen. Midt i januar lykkedes det så at få først milepæl cementeret med en sejr over Hobro i finalen til nordjysk mesterskab og dermed adgangsbillet til jysk mesterskab den 25. og 26. januar.

Syv spillere og to holdledere fra ØVI deltog i stævnet, som blev afviklet i Hornslet ved Århus. På forhånd havde velvillige sponsorer, Kærsgaard Superbest, Østervrå og Karup Æg, sørget for en præsentabel fremtoning med helt nye spillesæt, som blev leveret af tøjbutikken Høyrup, Østervrå.

Det skulle imidlertid vise sig, at de høje forventninger ØVI’erne havde til sig selv også krævede både hårdt arbejde og godt spil.

Indledende runde
Den første af lørdagens fire puljekampe viste sig at være mod Hobro, som gerne ville sige tak for sidst. – Vi kom aldrig rigtig i gang og spillede generelt en rigtig skidt kamp, erkender ØVI’erne, som måtte indkasserer et nederlag på 4-5.

Heldigvis gik det meget bedre i den 2. og 3. kamp, som blev vundet stensikkert med cifrene 9-3 og 6-1 over Hejnsvig og Spjald. Desværre gik det galt i den sidste kamp mod Skals. – Et hold vi burde have vundet klart over, erkender Østervrå-drengene, der måtte indkasserer endnu et nederlag på 4-3.

Resultatet af første spilledag blev to sejre og to nederlag, ikke helt den trumf holdet havde regnet med. Det var måske også derfor at aftenens fællesspisning og fest kom til at trække lidt for længe ud.

Nu gælder det
Søndag morgen skulle der spilles om finalepladser. Det var ikke alle, der var lige friske, men til gengæld var alle enige om at give den en ordentlig skalle i de tre kampe. Første kamp mod Spjald 2 blev en sand gyser. Det lignede længe et nederlag med ØVI bagud 2-5 få minutter før tid, men på mirakuløs vis fik holdet kæmpet sig op, og fire sekunder før tid kunne Thomas Thomsen hamre bolden i mål til slutresultatet 6-5.  Nu lignede det for alvor en semifinaleplads.

Et par timers velgørende søvn gjorde sikkert også deres til at Team Vest blev besejret sikkert med 6-4. Sidste kamp gjaldt de suveræne Prügelknabe, der også var forsvarende mestre. En sejr her ville betyde en anden plads i grundspillet. – Kampen bar desværre lidt præg af, at vi allerede var gået videre, og de var sikre på 1. pladsen inden kampen, fortæller ØVI’erne, som tabte 6-5.

Spillet om pokalen
Finalen blev en rigtig velspillet kamp i et særdeles højt tempo. – Vi fik hurtig en føring på et par mål, og derfor måtte Prügelknabe hele tiden tager chancer for at hente os, fortæller ØVI’erne. Det lykkedes ikke for dem, og vi vandt en sikker sejr på 7-4. Iflg. de glade vindere deres klart bedste kamp hele sæsonen – og så var det jo meget heldigt, at det lige skulle blive finalepladsen om Jyske Mesterskab, som ØVI i øvrigt også vandt for to år siden.

ÅB

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jysk Mesterskab til ØVI
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger